• Estudiantes
  • Alumni
  • Académicos
  • Internacional
  • Vinculación con el Medio
  • Biblioteca
  • Clínica UANDES
  • ESE Business School
Universidad de Los Andes
Repositorio Académico
  • Español
  • English
  • Log In
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  • Research areas
  • All Repository
Biblioteca
  • Enviar publicaciones
  • Contacto
  • Acerca
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Díaz-Calderón, P."

Now showing 1 - 20 of 20
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    Cambios en las propiedades de gelatinización y pasta de varios almidones (trigo, maíz y maíz ceroso) por la adición de fibrillas de celulosa bacteriana.
    Díaz-Calderón, P.; MacNaughtan, B.; Hill, S.; Foster, T.; Enrione, J.; Mitchell, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Cambios en las propiedades de gelatinización y pasta de varios almidones (trigo, maíz y maíz ceroso) por la adición de fibrillas de celulosa bacteriana.
    Díaz-Calderón, P.; MacNaughtan, B.; Hill, S.; Foster, T.; Enrione, J.; Mitchell, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Cambios en las propiedades de gelatinización y pasta de varios almidones (trigo, maíz y maíz ceroso) por la adición de fibrillas de celulosa bacteriana.
    Díaz-Calderón, P.; MacNaughtan, B.; Hill, S.; Foster, T.; Enrione, J.; Mitchell, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Effect of physical state of gelatin-plasticizer based films on to the occurrence of Maillard reactions
    Riquelme, N.; Díaz-Calderón, P.; Enrione, J.; Matiacevich, S.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Effect of physical state of gelatin-plasticizer based films on to the occurrence of Maillard reactions
    Riquelme, N.; Díaz-Calderón, P.; Enrione, J.; Matiacevich, S.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Freezing rate effect on thermal transition of blueberries
    (Springer Verlag) Díaz-Calderón, P.; Henríquez, O.; Enrione, J.; Matiacevich, S.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Freezing rate effect on thermal transition of blueberries
    (Springer Verlag) Díaz-Calderón, P.; Henríquez, O.; Enrione, J.; Matiacevich, S.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Influencia de las variables de extracción en la estructura y propiedades físicas de la gelatina de salmón
    Díaz-Calderón, P.; Flores, E.; González-Muñoz, A.; Pepczynska, M.; Quero, F.; Enrione, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Influencia de las variables de extracción en la estructura y propiedades físicas de la gelatina de salmón
    Díaz-Calderón, P.; Flores, E.; González-Muñoz, A.; Pepczynska, M.; Quero, F.; Enrione, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Influencia de las variables de extracción en la estructura y propiedades físicas de la gelatina de salmón
    Díaz-Calderón, P.; Flores, E.; González-Muñoz, A.; Pepczynska, M.; Quero, F.; Enrione, J.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Interaction and fragility study in salmon gelatin-oligosaccharide composite films at low moisture conditions.
    Pępczyńska, Marzena; Díaz-Calderón, P.; Quero, Franck; Matiacevich, Silvia; Char, C.; Enrione, Javier
  • No Thumbnail Available
    Item
    Interaction and fragility study in salmon gelatin-oligosaccharide composite films at low moisture conditions.
    Pępczyńska, Marzena; Díaz-Calderón, P.; Quero, Franck; Matiacevich, Silvia; Char, C.; Enrione, Javier
  • No Thumbnail Available
    Item
    Interaction and fragility study in salmon gelatin-oligosaccharide composite films at low moisture conditions.
    Pępczyńska, Marzena; Díaz-Calderón, P.; Quero, Franck; Matiacevich, Silvia; Char, C.; Enrione, Javier
  • No Thumbnail Available
    Item
    Physico-chemical and structural characterization of cellulose nanocrystals obtained by two drying methods: Freeze-drying and spray-drying
    Alarcón-Moyano, J.; Acuña, D.; Matiacevich, S.; Caballero, L.; Melo, F.; Quero, F.; Díaz-Calderón, P.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Physico-chemical and structural characterization of cellulose nanocrystals obtained by two drying methods: Freeze-drying and spray-drying
    Alarcón-Moyano, J.; Acuña, D.; Matiacevich, S.; Caballero, L.; Melo, F.; Quero, F.; Díaz-Calderón, P.
  • No Thumbnail Available
    Item
    A structural study of the self-association of different starches in presence of bacterial cellulose fibrils
    Díaz-Calderón, P.; Simone, E.; Tyler, A. I.I.; Enrione, J.; Foster, T.
  • No Thumbnail Available
    Item
    A structural study of the self-association of different starches in presence of bacterial cellulose fibrils
    Díaz-Calderón, P.; Simone, E.; Tyler, A. I.I.; Enrione, J.; Foster, T.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Una investigación nanoestructural del efecto del glicerol sobre el empaquetamiento molecular, el estado termodinámico y el comportamiento de sorción de agua de películas de gelatina vítrea
    Díaz-Calderón, P.; Roussenova, M.; Enrione, J.; Alam, M. A.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Una investigación nanoestructural del efecto del glicerol sobre el empaquetamiento molecular, el estado termodinámico y el comportamiento de sorción de agua de películas de gelatina vítrea
    Díaz-Calderón, P.; Roussenova, M.; Enrione, J.; Alam, M. A.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Una investigación nanoestructural del efecto del glicerol sobre el empaquetamiento molecular, el estado termodinámico y el comportamiento de sorción de agua de películas de gelatina vítrea
    Díaz-Calderón, P.; Roussenova, M.; Enrione, J.; Alam, M. A.
    Contáctanos
  • Monseñor Álvaro del Portillo 12.455
    Las Condes, Santiago, Chile

  • Buses de Acercamiento
  • Consulta tu Boleta
  • Portal de Pagos
  • Punto Único de Atención
  • En caso de Accidentes
  • En caso de Hurto
  • Orientación de Denuncias
  • Banner miUANDES
  • Canvas UANDES
  • Correo MiUANDES
  • Correo Outlook
  • Moodle
  • Crear contraseña Sistemas Académicos
  • Dirección de Personas
  • Comunicaciones
  • Políticas de Privacidad
  • Preguntas Frecuentes
  • Trabaja con Nosotros
  • Uwork
  • Validar Certificados
acreditacion icono
ir por mas